Pozivnica za I Simpozijum Otorinolaringologije i hirurgije glave i vrata na temu: ” Rinosinusologija“

I SIMPOZIJ OTORINOLARINGOLOGIJE I HIRURGIJE GLAVE I VRATA U BIH

Pozivnica za I Simpozijum Otorinolaringologije i hirurgije glave i vrata na temu: ” Rinosinusologija“

Poštovani kolege, prijatelji i saradnici,

U svijetlu težnje da ASA Bolnica i ASA Institut daju svoj doprinos unapređenju zdravstvene zaštite ali i primjeni inovativnih metoda liječenja, sa zadovoljstvom Vas pozivamo na I Simpozijum Otorinolaringologije i hirurgije glave i vrata na temu ” Rinosinusologija“. Ovaj skup je korak ka ostvarenju naše vizije: biti sinonim za izvrsnost u medicinskim uslugama i centar za razmjenu znanja i iskustava na najvišem nivou i u skladu sa svjetskim standardima.

Rinosinusologija istražuje i rješava kompleksne izazove povezane s nosom i sinusima, pružajući dublje razumjevanje i sveobuhvatne pristupe dijagnostici, liječenju i prevenciji različitih oboljenja gornjeg respiratornog sistema, čime direktno utiče na poboljšanje kvaliteta života pacijenata. Naš cilj je okupiti stručnjake koji će kroz dijalog i razmjenu iskustava doprinijeti unapređenju kvalitete zdravstvenih usluga i implementaciji najnovijih svjetskih standarda u našem regionu.

Detalji o simpozijumu:

Tema: “Rinosinusologija“

Datum: 10. februar 2024.

Vrijeme: od 08:30 h do 13:30 h

Organizator: ASA Bolnica i ASA Institut

 

Pozivamo Vas da se aktivno uključite kao predavači ili slušaoci. Molimo Vas da uskladite svoje planove s datumom skupa jer vaše prisustvo i doprinos su ključni za uspjeh ovog skupa i s nestrpljenjem iščekujemo Vaš dolazak.

Kako bismo osigurali vaše mjesto na ovom događaju, ljubazno molimo da potvrdu svog dolaska izvršite na e-mail: indira.music@asabolnica.ba ili putem telefona + 387 33 712 211 najkasnije do 05. februara/veljače 2024. godine.

Napomena: finalna agenda sa rasporedom predavanja je na ovom LINKU.

Za sve dodatne informacije ili pitanja, slobodno nam se obratite.

 

S ljubaznim pozdravima i u ime menadžmenta ASA Bolnice i ASA Instituta