Skip to main content
karijera

Karijera

Stvaramo ambijent koji motiviše mlade ljude, ali i etablirane medicinske stručnjake na usavršavanje iz svih medicinskih i drugih oblasti. ASA bolnica je mjesto u kojem podržavamo mlade talente i slavimo njihove buduće uspjehe.

Uopšteno

Dobrodošli u ASA Bolnicu, mjesto gdje naši zaposlenici čine srž naše uspješne priče. Temeljimo svoje postignuće na jedinstvenom timskom radu, gradeći pozitivnu korporativnu kulturu koja cijeni različitosti, kompetenciju i otvorenu komunikaciju. Naši rezultati su vrhunski, potaknuti snagom suradnje.

Zadovoljstvo naših zaposlenika održavamo na visokoj razini kroz aktivno oblikovanje njihovih profesionalnih putanja. Edukacije, obuke i radionice pomažu našim zaposlenicima izgraditi svoje profesionalne i osobne staze, čime postajemo motivirani i lojalni članovi zajednice.

Vrijednosti koje nas vode su poticajno i moderno radno okruženje, pažnja prema našim zaposlenicima i klijentima te poštovanje različitosti. Fokusirani smo na odnose, gradeći nepobjedive veze temeljene na povjerenju, što rezultira našim zajedničkim uspjehom.

Proces selekcije i regrutacije

U ASA Bolnici, proces selekcije i regrutacije je objektivan i transparentan. Kandidati koji prođu prvi krug dobivaju jasna uputstva za daljnje korake. Različiti pristupi, uključujući tri kruga razgovora i grupna/individualna testiranja, prilagođeni su specifičnostima pozicije.

Tokom cijelog procesa, surađujemo s kandidatima, pružajući podršku putem sektora za ljudske resurse i stručnjaka iz određenog sektora. Naši iskusni, elokventni i objektivni stručnjaci posvećeni su osiguranju kvalitetne selekcije.

Otvorena vrata HR-a

ASA Bolnica srdačno poziva sve entuzijastične pojedince koji dijele ljubav prema radu i imaju samostalno visoke kriterije. Naš odjel ljudskih resursa stoji vam na raspolaganju kako bismo vam olakšali put prema uspjehu. Ako osjećate motivaciju za rad i spremni ste zadovoljiti visoke standarde, s veseljem očekujemo vašu prijavu – radujemo se prilici upoznati vas i zajedno graditi vašu karijeru u našoj predanoj bolnica.

Ako ste stručnjak u svom području i dijelite našu strast za poboljšanjem zdravstva, pozivamo vas da istražite mogućnosti saradnje s nama.

Vaše prijavu možete poslati na karijere@asabolnica.ba.