Skip to main content

Načini plaćanja

Pružamo razne opcije plaćanja kako bismo osigurali jednostavnost, brzinu i transparentnost.

Načini plaćanja

Poštovani pacijenti, medicinske usluge u ASA Bolnici možete platiti na sljedeće načine:

 

Bankovnim karticama

Platnim debitnim, kreditnim i poslovnim karticama, koje su izdate od strane domaćih i internacionalnih banaka: Visa, MasterCard, American Express. Pored jednokratnog plaćanja, korisnicima naših usluga je omogućeno obročno plaćanje (plaćanje na rate) u skladu sa uslovima poslovanja vaše banke.

 

Polisom dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja

Sarađujemo sa svim domaćim i inostranim osiguravajućim kućama koje nude usluge dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja. Molimo vas da se kod vašeg osiguravatelja informišete o obimu i mogućnosti korištenja usluga ASA Bolnice u skladu sa vašim odabranim osiguravajućim paketom.

 

Knjižicom obaveznog zdravstvenog osiguranja

Trenutno smo u procesu pregovora sa zavodima zdravstvenog osiguranja kako bismo postigli sporazum koji će vam omogućiti da iskoristite određene usluge naše bolnice. Kada postignemo zvanični dogovor, ASA Bolnica će obavijestiti širu javnost i naše pacijente o novim mogućnostima.

Kantonalni zavod zdravstvenog osiguranja u BiH u različitom opsegu pokrivaju troškove dijagnostike i liječenja u privatnim zdravstvenim ustanovama u skladu sa internim pravilima i procedurama.

 

Pre-paid (unaprijed plaćene buduće usluge)

Nudimo posebne pogodnosti za korisnike usluga ASA Bolnice koji se odluče za neki od naših pre-paid paketa. U slučaju neiskorištenosti uplaćenih sredstava, ASA Bolnica će raditi refundaciju novčanih sredstava.

 

Poklon bon

Poklon bon kartica ASA Bolnice predstavlja vrijednost ili pravo na određenu uslugu. Ovaj oblik poklona omogućava primaocu da sam izabere željenu uslugu ili paket usluga koji ASA Bolnica nudi. Obradujte svoje članove porodice, poslovne partnere, prijatelje Poklon bon karticom ASA Bolnice.