Skip to main content

Novosti

Dobrodošli na vijesti ASA Bolnice, gdje vas informišemo o najnovijim događajima, inovacijama i promjenama unutar naše zdravstvene ustanove.
Fasol

Radionica - Važnost etičkih principa u medicini kao temelj profesionalnog djelovanja

Medicinski Menadžment ASA Bolnice danas je u Sarajevu zajedno sa prof. Adnanom Begovićem, voditeljem Medicinskog odjela u BHAAAS-u, održao prvu radionicu s ljekarima, medicinskim osobljem i studentima o temi etike u medicini.

Sveobuhvatna zdravstvena usluga i njega za majke i djecu

Sveobuhvatna zdravstvena usluga i njega za majke i djecu u centru izvrsnosti ASA Bolnice

ASA Bolnica sa ponosom predstavlja Centar za majku i dijete, koji pruža sveobuhvatnu medicinsku njegu kroz specijalizovane usluge uključujući pedijatriju, porodilište, ginekologiju i akušerstvo te liječenje neplodnosti (IVF).

Dodijeljene nagrade - Sarajevo Business Bridge Awards

Dodijeljene nagrade "Sarajevo Business Bridge Awards" za najuspješnije kompanije i organizacije

U sklopu 13. Sarajevo Business Foruma  održana je ceremonija dodjele „Sarajevo Business Bridge Awards“, nagrada podrške novim idejama, uspješnim kompanijama i pojedincima, koji su pokazali izuzetna postignuća u svakodnevnom poslovanju i razvoju ekonomskih veza i promociji poslovanja u našoj zemlji.  

Potpisan je protokol o razumijevanju sa Memorial Healthcare Group

ASA Bolnica potpisala protokol o razumijevanju sa Memorial Healthcare Group

Naša bolnica potpisala je protokol o razumijevanju sa Memorial Healthcare Group i njihovom menadžericom za Balkan, Eminom Frljak Şeh, u Bosni i Hercegovini. 

Verifikacija medicinskih uređaja u ASA Bolnici

Uspješno završena verifikacija medicinskih uređaja u ASA Bolnici

U saradnji s Verlab-om, vodećom kompanijom za biomedicinski i klinički inženjering u Jugoistočnoj Evropi, uspjeli smo osigurati da svaki uređaj koji koristimo zadovoljava najviše standarde kvalitete i sigurnosti.

Potpisan Ugovor o saradnji između SUFBIH i ASA Bolnice-

Potpisan Ugovor o saradnji između Sindikata i ASA Bolnice

Ugovor o saradnji potpisan je danas između ASA Bolnice i Samostalnog sindikata državnih službenika i namještenika u organima državne službe, sudskoj vlasti i javnim ustanovama u Federaciji BiH i Samostalnih sindikata državnih službenika i zaposlenika u institucijama Bosne i Hercegovine. 

Zvanično otvorena ASA Bolnica

Zvanično otvorena ASA Bolnica: Prva privatna opća bolnica u Sarajevu

ASA Bolnica, prva privatna opća bolnica u BiH, danas je zvanično otvorila svoja vrata za pacijente. Simbolično, upravo na Dan grada, Sarajevo ali i cijela BiH postaje bogatija za modernu zdravstvenu instituciju koja na prvo mjesto stavlja pacijente i kreira viziju izvrsnosti u zdravstvenoj zaštiti. 

ASA Bolnica - Dobrodošli

Klix.ba u ASA Bolnici dan uoči otvorenja, evo ko će se moći liječiti u ovoj ustanovi

ASA Bolnica, prva privatna bolnica opće prakse u BiH, zvanično počinje sa radom sutra, u subotu 6. aprila. Ekipa portala Klix.ba posjetila je užurbane hodnike bolnice nekoliko sati uoči otvorenja i donosi vam osnovne detalje koji se tiču liječenja u ovoj ustanovi, a koji zasigurno zanimaju sve građane BiH.