Skip to main content

Kardiolog

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. 

Općenito

Naša osnovna vrijednost su naši zaposleni, a uspjehe koje postižemo temeljimo na našem jedinstvenom i snažnom timskom radu. Zajedno gradimo pozitivnu korporativnu kulturu poštujući različitosti, snagu kompentenecije i otvorenog komuciranja što nas vodi do vrhunskih rezultata.
Zadovoljstvo naših zaposlenika održavamo na visokom nivou, tako što aktivno učestvujemo u izgradnji njihovog poslovnog profila, omogućavajući to kroz razne edukacije, obuke i radionice čime naši zaposleni izgrađuju svoj profesionalni i lični put, a što se u najpoželjnijem obliku vraća Društvu u vidu motivisanih i lojalnih zaposlenika.
Vrijednosti na kojima temeljimo kulturu našeg Društva je podsticajno i moderno radno okruženje, pažnja i briga o svim našim zaposlenicima i klijentima. Poštujemo različitosti, fokusirani smo na rad i odnos i sa klijentima i sa zaposlenima, spojeni povjerenjem gradimo neslomljivo čvrste veze, iz kojih proizilazi uspjeh.

Šta možete očekivati

Proces selekcije i regrutacije u našem Društvu je objektivan i transparentan. Nakon zatvaranja konkursa, kandidati koji su ušli u prvi krug zaprime jasna uputstva za daljnji proces selekcije. U zavisnosti od pozicije primjenjuju se različiti pristupi koji pored tri kruga razgovora mogu obuhvatiti i grupna ili individualna testiranja.
U toku trajanja cjelokupnog procesa selekcije sa kandidatima konstantno surađuju zaposleni iz sektora za ljudske resurse, kao i zaposleni iz sektora kojem pripada radna pozicija, iskusni, elokventni i objektivni eksperti iz sfere svog djelovanja.

Šta mi očekujemo od Vas

Sve je lakše kada su vrata otvorena, a vrata našeg HR-a to i jesu upravo za sve vas koji svoju karijeru žele graditi u Društvu kojeg spaja povjerenje.
Ukoliko ste motivisani za rad, a ispunjavate naše kriterije, javite se, naše će zadovoljstvo biti upoznati vas i spojeni povjerenjem učestovati u izgradnji Vaše karijere u našem Društvu.

Prevuci CV ovdje ili pretraži datoteke

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque

laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.